Hoppa till innehåll

Inbrottslarm

Ett bra inbrottslarm är en viktig del i att säkra upp dina lokaler. För att ditt inbrottslarm ska fungera på bästa sätt så krävs det en service av centralen på en årlig basis. Vi erbjuder serviceavtal på dom flesta anläggningarna där ute.

Serviceavtal

Oberoende av storlek och komplexitet av ditt nuvarande inbrottslarm så kan vi skräddarsy ett avtal för ett konkurrenskraftigt pris och bra villkor.

  • Vad innebär en service av ett inbrottslarm?
  • Batteribyte
  • Avprovning av sektioner
  • Prov av uppkoppling till larmcentral
  • Uppdatering av Software

VIKTIG INFORMATION – Många försäkrings bolag kräver en årlig service av inbrottslarm för att försäkringen ska gälla.

Nyinstallation

Dags att köpa nytt larm? Vi hjälper självklart. Vi hjälper dig skapa en helhetslösning som kan integreras med både ett passersystem, utrymmingslarm och kamerasystem.

Ett välfungerande inbrottslarm kan hjälpa dig hålla dina lokaler säkra. Med olika sorters detektering så kan man se till att ingen ovälkommen tar sig in i viktiga utrymmen. Om du är osäker på vad som behövs i dina lokaler eller vilken central som är smartast för just dig hjälper vi dig gärna.

Ett Galaxy Larm

Integrerade larm/passersystem

Du kan också välja att göra en kombinerad larm och passersystems installation om du vill veta mer om det kan du gärna trycka på läs mer för att komma till våran sida för integrerade system.

Du kanske är osäker på vilken larmcentral ni äger. Nedan finns ett urval av olika vanliga centraler som är vanliga i Sverige.

DSC / Teletec


Honeywell


Vanderbildt SPC


Diverse Nya


Diverse Äldre