Hoppa till innehåll

Passersystem

Att tappa bort nycklar är ingen billig saga. Därför är passersystem en viktig del av det moderna kontoret, butiken eller Bostadsrättsföreningen. Med passersystem håller man lätt koll på antalet ”nycklar” som är i cirkulation, vilket gör det lätt för dig att låsa en nyckel om något problem skulle uppstå.

Dina Behov

BRF

En modern bostadsrättsförening kan spara mycket pengar på ett välfungerande passersystem. Det blir också lättare att hålla koll på vilka som har tillgång till trappuppgångar, soprum och cykelrum.

Kontor

Har ni många anställda? Har ni konsulter som bara behöver tillgång till lokalerna under en kort tid? Om ni svarat ja på dessa frågor då är det dags att installera ett passersystem.

Hemma

Tappar sonen bort nyckeln lite för ofta? Ett passersystem hemma låter kanske lite överdrivet men det behöver det inte alls göra. Det finns simpla system som passar perfekt för villor, radhus och lägenheter.

Vilket system?

Det finns en uppsjö av system där vissa är bättre är bättre än andra. Vilket system ska du ha? Den frågan svarar vi gärna på, men här nedanför får ni en liten överblick på de system som finns och vilka system vi rekommenderar vart. Men ni får självklart gärna ringa eller skicka ett mail om ni vill ha mer information och konsultation.

RCO

Rco är ett mycket smart system som används flitigt på stora anläggningar och kontor på grund av den nästa oändliga integrations möjligheterna med olika sorters larm. Detta system kan också byggas som ett integrerat system vilket betyder att passersystemet också fungerar som ett godkänt larm.

ASSA ARX

En av dom mesta använda passersystemen i Sverige vilket betyder att det är mycket beprövat. Har mycket stora integrations möjligheter för olika sorters kortläsare och larmsystem. Detta system precis om RCO kan användas som ett godkänt inbrottslarm.

Paxton

Ett mycket bra system för mindre kontor och butiker där man vill spara på kabeldragningen så mycket som möjligt. Detta system har många funktioner av dom stora systemen men på ett simplare sätt.

Axema

Ett system byggt i Sverige med mycket god support. Används ofta på nyinstallationer av Bostadsrättsföreningar och lägenhetshus då man kan styra systemet från internet för att lägga till fler användare och brickor.

Serviceavtal

För att ni ska besitta ett så felfritt system som möjligt så rekommenderas en regelbunden service av passersystemet. Då kanske ni tänker men vi märker väl när en dörr in fungerar? Absolut det gör ni men tänk om strömmen går och batterierna inte är utbytta? Det är sådana situationer vi vill hjälpa undvika med regelbunden service och avprovning.

Integrerat Passersystem/Larm

Att behöva installera ett separat inbrottslarm och passersystem är inte längre en självklarhet. Ett integrerat system kan vara perfekt om man vill ha mindre service besök och ha ett ett system som man kan ha full kontroll över på både passer och larm sidan utan att behöva byta mellan systemen.

Porttelefon

Att ha ett fungerande porttelefon system kan vara livs räddande vid akut situationer men också mycket bekvämt om man ska få paket eller besök. Att kunna öppna dörren rakt från telefonen eller från receptionsdisken. Om ni redan äger ett fungerande passersystem eller kamerasystem så är chansen stor att det går att utöka det systemet med porttelefoni.

Axema Porttelefon